Επιλέξτε το ιδανικό μαγιό για τον δικό σας σωματότυπο

Επιλέξτε το ιδανικό μαγιό για τον δικό σας σωματότυπο

Η Amoena σχεδιάζει κάθε χρόνο μαγιό σε διαφορετικά σχέδια και στυλ ώστε να αναδεικνύονται όλες οι σιλουέτες και να απολαμβάνει κάθε γυναίκα το κολύμπι όπως και πριν. Συνδυάζουν τα ειδικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή της πρόσθεσης και κάλυψη, όπου και όταν χρειάζεται, με τα όμορφα μοτίβα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Σωματότυπος V
 
Σωματότυπος V ή αλλιώς ανεστραμμένο τρίγωνο 
Οι ώμοι είναι φαρδιοί, το μπούστο γεμάτο, η μέση και οι γοφοί στενοί και τα πόδια λεπτά
Δώστε έμφαση στους γοφούς σας, τολμώντας έντονα χρώματα και σχέδια. Επιλέξτε μπικίνι με το κάτω μέρος να δένει στα πλάγια, το οποίο θα γεμίσει το κάτω μέρος του σώματός σας.
Σωματότυπος Ο Σωματότυπος Ο ή αλλιώς Μήλο 
Η μέση και το μπούστο είναι πιο γεμάτα και τα πόδια πιο λεπτά.
Ένα ολόσωμο μαγιό θα δείχνει τον κορμό σας πιο μακρύ και λεπτό. Επιλέξτε σχέδια με κάθετες ρίγες, σκούρα χρώματα και ντραπέ υφάσματα, τα οποία θα σας κολακεύσουν περισσότερο. Επίσης, μια καλή επιλογή είναι τα μπικίνι, με φαρδιές τιράντες ή ένα τανκίνι με ψηλή λαιμόκοψη.
Σωματότυπος Α Σωματότυπος Α ή αλλιώς Αχλάδι 
Το επάνω μέρος του σώματος είναι πιο στενό από την περιοχή των γοφών και των μηρών.
Μπορείτε να επιλέξετε ένα ολόσωμο ή ένα τανκίνι σε έντονα χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα για να δώσετε έμφαση στο πάνω μέρος του σώματός σας. Αν σας αρέσουν τα μπικίνι, προτιμήστε τα μονόχρωμα ή με διακριτικό μοτίβο.
Σωματότυπος Χ Σωματότυπος Χ ή αλλιώς κλεψύδρα 
Η μέση είναι λεπτή. Το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος έχουν περίπου την ίδια περίμετρο.
Ο σωματότυπος αυτός σας δίνει την ελευθερία να διαλέξετε όποιο σχέδιο σας αρέσει. Τα ολόσωμα και τα σχέδια που τονίζουν τη μέση θα σας κολακεύσουν ιδιαίτερα.

Οι Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων της Amoena θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη σιλουέτα σας, επιλέγοντας το πιο εντυπωσιακό μαγιό για τον δικό σας σωματότυπο.