Η δύναμη της Αγκαλιάς

Η δύναμη της Αγκαλιάς

Πόσες αγκαλιές χρειαζόμαστε καθημερινά

 Οι αγκαλιές δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά. Καθώς μεγαλώνουμε, η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπες με πολλές και διαφορετικές προκλήσεις. Χρειαζόμαστε  μια καθημερινή δόση αγκαλιάς ακριβώς όπως χρειαζόμαστε τα φρούτα και τα λαχανικά.
 
Σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, ερευνητές έχουν μελετήσει την επίδραση της αγκαλιάς στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και την ψυχική μας υγεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ευρήματα τα οποία είναι πραγματικά πολύ σημαντικά.
 

4 κορυφαία οφέλη για την υγεία που προκύπτουν από μία αληθινή αγκαλιά

 
Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα
Μια μελέτη με δείγμα 404 υγιείς ενήλικες, έδειξε ότι όσοι εισέπρατταν συχνές αγκαλιές και υποστήριξη, μετά την έκθεσή τους στον ιό του κοινού κρυολογήματος, υπέφεραν πολύ λιγότερο από σοβαρά συμπτώματα, σε σύγκριση με όσους δεν εισέπρατταν καθόλου αγκαλιές.
 
Μας πλημμυρίζει με την ορμόνη της αγάπης
Μια αγκαλιά διάρκειας 20 δευτερολέπτων είναι το μόνο που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να απελευθερώσει ωκυτοκίνη,  γνωστή ως ορμόνη της αγάπης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση των συναισθημάτων της εμπιστοσύνης και της οικειότητας.
 
Στέλνει μηνύματα ηρεμίας στον εγκέφαλό μας
 Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μια αγκαλιά μπορεί να μας προσφέρει ένα αίσθημα ηρεμίας, σιγουριάς, ασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Μειώνει άμεσα την αρτηριακή πίεση, καθώς επίσης και την απελευθέρωση κορτιζόλης και νορεπινεφρίνης, που είναι γνωστές ως ορμόνες του στρες.
  
Μειώνει την αίσθηση του πόνου
Λειτουργεί ως παυσίπονο! Συμβάλλει στην παραγωγή ορμονών, όπως οι ενδορφίνες, που βοηθούν στη μείωση του πόνου.  Έχει αποδειχθεί ότι αισθανόμαστε λιγότερο πόνο όταν κρατάμε το χέρι κάποιου αγαπημένου μας προσώπου ή το αγκαλιάζουμε.
 

Γιατί δεν αγκαλιαζόμαστε περισσότερο;

Οι γυναίκες μετά την επέμβαση μαστού συχνά ανησυχούν ότι τα άτομα που αγκαλιάζουν, μπορεί να αντιληφθούν στην αγκαλιά τους κάποια διαφορά. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να αποφεύγουν τις αγκαλιές, οι οποίες όπως έχει αποδειχθεί έχουν πολλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία όλων μας.
 

Η Amoena είναι δίπλα σας κάθε στιγμή

 
Εάν έχετε ήδη μία πρόθεση σιλικόνης Amoena, θα γνωρίζετε ότι οι προθέσεις Amoena μοιάζουν με αληθινό μαστό, τόσο στην όψη όσο και την αφή, προσφέροντας μία απόλυτη φυσική αίσθηση και αρμονία στο σώμα. Η Amoena εγγυάται ότι οι προθέσεις της περνούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά τεστ αγκαλιάς στον κόσμο.
 
Χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της Amoena, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε ντροπή ή ανησυχία όταν αγκαλιάζετε κάποιον – είτε είναι ένα παιδί, ένας ρομαντικός σύντροφος, ένας φίλος, ένας συνάδελφος ή ακόμα και ένας γνωστός που συναντήσατε τυχαία στον δρόμο. Κανείς δεν θα ξέρει ότι φοράτε μια πρόθεση σιλικόνης, εκτός κι αν θέλετε εσείς να το πείτε.
 

Προθέσεις σιλικόνης Amoena ειδικά σχεδιασμένες για αίσθηση απόλυτης ευεξίας

Η Amoena λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες των γυναικών που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση μαστού, στοχεύει στη δημιουργία λύσεων, που εξασφαλίζουν στις γυναίκες μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ώστε να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, να μην χάσουν τη θηλυκότητά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. 
  
Μάθετε περισσότερα για τις προθέσεις σιλικόνης Νatura, οι οποίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, μοιάζουν με αληθινό μαστό, ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος και γίνονται επίπεδες όταν ξαπλώνετε.