Πώς επιλέγω την κατάλληλη πρόθεση

Πώς επιλέγω την κατάλληλη πρόθεση

Οι προθέσεις Amoena έχουν ειδικό καινοτόμο σχεδιασμό, ώστε να προσφέρουν φυσική αίσθηση και αρμονία στο σώμα σας.

Τύποι προθέσεων σιλικόνης

Στην Amoena θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προθέσεων, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Οι προθέσεις είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και cups, απλές ή πιο ελαφριές, για να καλύψουν κάθε ανάγκη και να εξασφαλίσουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε γυναίκα μετά την επέμβαση μαστού.
 
Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις δραστηριότητές σας, μπορείτε να επιλέξετε:
  • Αυτοκόλλητες Προθέσεις με κολλητική επιφάνεια στο πίσω μέρος που γίνονται ένα με το σώμα σας - Amoena Contact
  • Ελαφριές Προθέσεις που μοιάζουν με αληθινό μαστό - Amoena Natura Xtra Light
  • Αδιάβροχες Προθέσεις για τη θάλασσα ή την πισίνα που στεγνώνουν γρήγορα - Πρόθεση Aqua Wave
  • Προθέσεις με μαλακή σιλικόνη στην πίσω πλευρά για απαλή και μεταξένια αίσθηση - Amoena Natura
  • Προθέσεις που ρυθμίζουν την θερμοκρασία και δίνουν αίσθηση δροσιάς όλη μέρα, για γυναίκες που αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες  - Amoena Energy
  • Προθέσεις που προσφέρουν συμμετρία στο σώμα - Amoena Essesntial.

Εφαρμογή της κατάλληλης πρόθεσης

Οδηγός ΜεγεθώνΓια μία τέλεια εφαρμογή, είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε μία Εξειδικευμένη Σύμβουλο Πωλήσεων, η οποία με τη γνώση και την εμπειρία της, θα μπορέσει να αναγνωρίσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μία πρόθεση που ανταποκρίνεται σε αυτές.
 
Καταλαβαίνουμε ότι διαθέτοντας μια τόσο μεγάλη σειρά προϊόντων από την οποία μπορείτε να διαλέξετε, η επιλογή της κατάλληλης πρόθεσης δεν είναι εύκολη.
Για να σας διευκολύνουμε, κωδικοποιήσαμε τη φόρμα και το σχήμα των προϊόντων μας με ένα γραμματικό και αριθμητικό σύστημα.

Τρία εύκολα βήματα για να επιλέξετε το σωστό προϊόν:
Βήμα 1: Πληρότητα Cup
Πρώτα επιλέξτε την πληρότητα cup που επιθυμείτε. Ο μαστός σας είναι (1) ρηχός, (2) μέτριος ή (3) γεμάτος;

Πληρότητα cup
Βήμα 2: Σχήμα
Στη συνέχεια επιλέξτε το σχήμα: (S) συμμετρικό, (A) ασύμμετρο ή (E) extra. Σε γενικές γραμμές ένα συμμετρικό σχήμα είναι ιδανικό μετά από μια τυπική μαστεκτομή και ένα ασύμμετρο συνιστάται, εάν έχετε υποβληθεί σε αφαίρεση λεμφαδένων ή ιστών από την περιοχή της μασχάλης.
Σχήμα
 
Βήμα 3: Μέγεθος
Η Εξειδικευμένη Σύμβουλος Πωλήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος. Όλες οι προθέσεις Amoena διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών.

Συνίσταται να περιμένετε ένα διάστημα τουλάχιστον 6 εβδομάδες μετά την επέμβαση μαστού, ώστε να έχουν επουλώσει οι τομές.
Επίσης, είναι σημαντικό να επισκέπτεστε ένα κατάστημα Amoena μία φορά τον χρόνο, γιατί καθώς μεγαλώνουμε το σώμα αλλάζει  και είναι πιθανό να αλλάζουν και οι ανάγκες σας. Η Εξειδικευμένη Σύμβουλος Πωλήσεων μπορεί να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε αλλά και πολλές χρήσιμες συμβουλές.

Πίνακας μεγεθών

Για να προσδιορίσετε το μέγεθος της πρόθεσης που χρειάζεστε, βρείτε ποιο μέγεθος cup αντιστοιχεί στο μέγεθος του στηθόδεσμού σας στο παρακάτω διάγραμμα.
Οδηγός 3

Συνδυάστε τα παραπάνω βήματα

Τώρα έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε την κατάλληλη πρόθεση. Στο παράδειγμα που ακολουθεί έχουμε επιλέξει μία αυτοκόλλητη πρόθεση Amoena Contact νούμερο 4 που αντιστοιχεί σε έναν ρηχό μαστό με συμμετρικό σχήμα και μέγεθος στηθόδεσμου 75Β.

Οδηγός 4