Γιατί να επιλέξω έναν στηθόδεσμο μαστεκτομής;

Γιατί να επιλέξω έναν στηθόδεσμο μαστεκτομής;

Οι στηθόδεσμοι Amoena δεν έχουν απλά θήκες ραμμένες στο εσωτερικό τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την εφαρμογή των προθέσεων σιλικόνης.  

Οι στηθόδεσμοι μαστεκτομής της Amoena είναι σχεδιασμένοι με ειδικά διαμορφωμένες θήκες ώστε να συνδυάζονται με τα σχήματα των προθέσεων σιλικόνης Amoena.

Καταλαβαίνουμε ότι φορούσατε στηθόδεσμο και πριν τη μαστεκτομή  –  γιατί τώρα να χρειάζεται να φοράτε έναν ειδικό στηθόδεσμο με την πρόθεση σιλικόνης;
Γιατί να μην μπορείτε απλά να ράψετε μία θήκη στο αγαπημένο σας σουτιέν;
Δεν είναι τόσο απλό - επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε.

Επάνω μπροστινό μέρος: Cups και Θήκες

Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 1
1. Τα cups των στηθόδεσμων έχουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να εφαρμόζει καλύτερα το σχήμα της πρόθεσης μέσα σε αυτά. Οι περισσότεροι στηθόδεσμοι που δεν διαθέτουν ειδικές θήκες, είναι σχεδιασμένοι χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το σχήμα των προθέσεων σιλικόνης. Το σχήμα των cups των στηθόδεσμων μας, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ψηλότερη κάλυψη των ουλών και της περιοχής της επέμβασης καλύτερα από τους περισσότερους κοινούς στηθόδεσμους.

Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 2
2.  Μειώσαμε την απόσταση που έχουν μεταξύ τους οι τιράντες στο ύψος των ώμων, ώστε να είναι πιο κοντά και να παρέχουν καλύτερη στήριξη από έναν κοινό στηθόδεσμο.

Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 3
3. Οι άνετες τιράντες στηρίζουν την πρόθεση χωρίς να ασκούν πίεση στους ώμους. Πολλοί στηθόδεσμοι Amoena διαθέτουν φαρδιές, ενισχυμένες τιράντες, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Ανακουφίζουν τους ώμους από το βάρος των μαστών και βοηθούν στην αποφυγή του λεμφοιδήματος.

Στο κέντρο και το κάτω μέρος του στηθόδεσμου

Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 4
4. Στο κέντρο του στηθόδεσμου, συνήθως υπάρχει απλά κάποιο διακοσμητικό στοιχείο, όπως φιογκάκια, κορδόνια κλπ. Το σημείο αυτό όμως είναι πολύ σημαντικό. Οι στηθόδεσμοι Amoena, καλύπτουν ολόκληρη την πρόθεση και στο σημείο αυτό έχουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να καλύπτουν καλύτερα τις ουλές ή τα εγκαύματα από ακτινοβολία.
 
Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 5
5. Η φαρδιά φάσα στο κάτω μέρος του στηθόδεσμου παρέχει στήριξη, σταθερότητα και εξασφαλίζει ότι η πρόθεση θα παραμείνει με ασφάλεια στη θέση της.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην άνεση

Πλεονεκτήματα Στυθόδσμου Μαστεκτομής 6
6. Οι τιράντες είναι άνετες και ρυθμιζόμενες σε κάθε μας στηθόδεσμο.
7. Ανάλογα με το μέγεθος του στηθόδεσμου, οι σειρές ρυθμιζόμενων κουμπωμάτων μπορεί να ποικίλουν, παρέχοντας σταθερή εφαρμογή της πρόθεσης και την καλύτερη δυνατή στήριξη στην πλάτη. Επίσης, περιλαμβάνουν μία επένδυση από απαλό και μαλακό ύφασμα, το οποίο έρχεται σε επαφή με το δέρμα προσφέροντας άνεση.
8. Στο πλάι, στην περιοχή κάτω από τα μπράτσα είναι φαρδύτερες, με αποτέλεσμα να καλύπτουν ουλές ή εγκαύματα, καθώς επίσης και να προσφέρουν στήριξη του στηθόδεσμου περιμετρικά.
Επιλέγοντας τον κατάλληλο στηθόδεσμο μαστεκτομής, μπορείτε να δείτε πραγματική διαφορά στην αίσθηση που προσφέρει μία πρόθεση σιλικόνης.