Επισκεφτείτε τα καταστήματα Amoena

Κατάστημα AmoenaΣτα 4 καταστήματα Amoena θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία εσωρούχων, μαγιό και προθέσεων μαστεκτομής ώστε να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο για να σας υποδεχτούμε και να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε στηθοδέσμους και μαγιό μαστεκτομής. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα ευρύχωρα δοκιμαστήρια θα σας εμπνεύσει και θα μετατρέψει τις αγορές σας σε μια όμορφη εμπειρία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη πρόθεση για εσάς, να σας προτείνει εσώρουχα και μαγιό που ταιριάζουν στον σωματότυπό σας και να σας παρέχει πληροφορίες για τους τρόπους φροντίδας των προϊόντων που θα επιλέξετε.

Τα καταστήματα Amoena είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 - 16:00, όπου μπορείτε να τα επισκεφτείτε κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, κρίνεται απαραίτητη η χρήση μάσκας και γαντιών. Τα καταστήματα Αmoena τα βρίσκετε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.
 
Παράλληλα, τα προϊόντα Amoena μπορείτε να βρείτε και σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα ορθοπεδικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.