ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΩΝ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΩΝ

'Ακρως θηλυκοί, άνετοι, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, οι στηθόδεσμοι Amoena είναι ειδικά σχεδιασμένοι να συνδυάζουν την άνεση και την καλή εμφάνιση με την ασφάλεια που χρειάζεστε μετά την επέμβαση. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν πολλές επιλογές με τα εσώρουχα της Amoena, οι οποίες είναι ιδανικές εάν αισθάνεστε πόνο στον αυχένα και τον ώμο ή υποφέρετε από λεμφοίδημα.

 Τιράντες

Οι άνετες, ρυθμιζόμενες τιράντες μας, στηρίζουν την πρόθεση χωρίς να επιβαρύνουν τους ώμους σας. Ορισμένοι στηθόδεσμοι της Amoena διαθέτουν πιο φαρδιές και με   επένδυση τιράντες για επιπρόσθετη άνεση και στήριξη. Θυμηθείτε να ρυθμίζετε το ύψος της τιράντας αρκετά συχνά, ώστε να διασφαλίζετε ότι δεν είναι υπερβολικά χαλαρή.

Θήκες

Όλοι οι στηθόδεσμοι Amoena διαθέτουν διακριτικές θήκες οι οποίες κρατάνε την πρόθεση στη θέση της. Οι στηθόδεσμοι της Amoena απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, είτε χρειάζεστε θήκες και στις δύο πλευρές είτε μόνο σε μία ή και σε καμία.

Ντεκολτέ

Σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν την πρόθεση διασφαλίζοντας έτσι την τέλεια εφαρμογή. Οι θήκες στην πάνω πλευρά τους έχουν ελαστικό τελείωμα για να κρατούν την πρόθεση με ασφάλεια στη θέση της.

Ρυθμιζόμενο κούμπωμα

 1-4 σειρές, ανάλογα με το μέγεθος, διασφαλίζουν ότι έχετε την κατάλληλη στήριξη.

Φαρδύτερη φάσα στο κάτω μέρος του στηθόδεσμου

 Παρέχουν στήριξη και σταθερότητα και εξασφαλίζουν ότι η πρόθεση θα παραμείνει με ασφάλεια στη θέση της. 

 Απαλή μπανέλα

Δεν υπάρχει λόγος να μη φοράτε στηθόδεσμο με μπανέλα μετά το χειρουργείο, η σειρά της Amoena παρόλα αυτά, διαθέτει τόσο στηθόδεσμους με μπανέλα όσο και χωρίς. Τα flex-comfort εσώρουχά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν τις καμπύλες της πρόθεσης, παρέχοντάς σας ανάλαφρη στήριξη χωρίς να ασκούν πίεση στην περιοχή του στήθους ή του ευαίσθητου μετεγχειρητικού δέρματος. Η μπανέλα προσφέρει περισσότερη σταθερότητα ενώ ανακουφίζει από τυχόν πιέσεις στον ώμο.

Τρία βήματα για τέλεια εφαρμογή

Δεν θα σας πάρει πολύ μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

Βήμα 1

Βεβαιωθείτε ότι ο στηθόδεσμος εφαρμόζει σωστά γύρω από το σώμα σας χωρίς να σας σφίγγει. Δεν πρέπει να ανεβαίνει στην πίσω πλευρά όσο τον φοράτε. Σε αυτήν την περίπτωση ή εφόσον η πρόθεσή σας παραμένει στη μια πλευρά καθώς τη φοράτε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα νούμερο μικρότερο. Σας συνιστούμε να κουμπώνετε το νέο σας στηθόδεσμο όσο πιο χαλαρά σας επιτρέπει, ώστε να έχετε περιθώριο για προσαρμογές.

 

 

 

 

 

 

 

Βήμα 2

Η τιράντα θα πρέπει να δημιουργεί μια ευθεία μέχρι τον ώμο σας και στη συνέχεια να διαγράφει δεξιά γωνία προς τη ράχη, κάτω από την ωμοπλάτη. Οι τιράντες δεν πρέπει ποτέ να σας πιέζουν. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πιθανόν να φοράτε πολύ μεγάλο band size με αποτέλεσμα να μην σας παρέχει αρκετή στήριξη. Να θυμάστε ότι το κυρίως σώμα του στηθόδεσμου πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου και όχι οι τιράντες.

 

 

 

 

 

 

 

Βήμα 3

Ο στηθόδεσμος πρέπει να εφαρμόζει καλά στο στήθος σας και ανάμεσα στο μπούστο σας. Εάν το αισθάνεστε πολύ χαλαρό, εξετάστε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο νούμερο.