ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟ

Τα ιδανικά μαγιό μαστεκτομής πρέπει να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκρατούν με ασφάλεια την πρόθεση χωρίς να γίνεται αντιληπτή από τρίτους και παράλληλα να σας προσδίδουν ένα κομψό και μοντέρνο στυλ. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, τα μαγιό της Amoena θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα στην παραλία!

Κόψιμο ελαφρά ψηλότερα στην περιοχή της μασχάλης

Σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια χωρίς να καλύπτει υπερβολικά το μπούστο.

Ειδικά σχεδιασμένες θήκες

Τα μαγιό της Amoena διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες θήκες και στις δύο πλευρές για να συγκρατούν την πρόθεση με διακριτικότητα και ασφάλεια. Κανείς δεν θα παρατηρήσει την πρόθεσή σας, η οποία δεν μπορεί να μετακινηθεί, οπότε μπορείτε να κινείστε ελεύθερα με πλήρη αυτοπεποίθηση. Οι θήκες της Amoena έχουν άνοιγμα και από την πάνω πλευρά και από την πλαϊνή. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη και σωστή εφαρμογή μέσα στη θήκη.

Ελαστική φάσα κάτω από το στήθος

Μια ελαστική φάσα κάτω από το στήθος και η ειδική διαμόρφωση των θηκών κρατά την πρόθεση κοντά στο σώμα, ώστε να μη ξεφύγει από το πάνω ή το κάτω μέρος του μαγιό ακόμα και όταν είναι βρεγμένο.

Κανονικό κόψιμο στην περιοχή των ποδιών

Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, τα μαγιό έχουν κανονικό κόψιμο στην περιοχή των ποδιών, το οποίο κολακεύει όλους τους τύπους σώματος και όλες τις ηλικίες.

Κανονική πλάτη

Περίπου 5 εκατοστά κάτω από τη γραμμή που κουμπώνει ο στηθόδεσμος (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ορισμένα μαγιό μας διαθέτουν επίσης:

  • Μαλακά cups: Τα περισσότερα μαγιό διαθέτουν μαλακά cups ώστε να παρέχουν στήριξη και να ενισχύουν ελαφρά το μπούστο προσδίδοντας ένα απόλυτα φυσικό look.
  • Ρυθμιζόμενες τιράντες: Οι τιράντες είναι μερικώς ρυθμιζόμενες ώστε το μαγιό να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα.
  • Στήριξη: Μερικά από τα σχέδια διατίθενται με επιπλέον στήριξη στην κοιλιά και στο πάνω μέρος του γλουτού. Το ειδικό αυτό στρώμα φτιάχνεται από ενισχυμένη Lycra και βοηθάει στον καλύτερο σχηματισμό της σιλουέτας χωρίς να αισθάνεστε ότι σας πιέζει. Ορισμένα μαγιό διαθέτουν μαλακή μπανέλα η οποία προσαρμόζεται στη σιλουέτα σας για να σας παρέχει υποστήριξη χωρίς αίσθηση δυσφορίας. Η εύκαμπτη μπανέλα δεν θα βλάψει την πρόθεσή σας.

Τρία βήματα για τέλεια εφαρμογή

Βήμα 1

Με τα μαγιό δεν είναι τόσο σημαντικό το μέγεθος όσο τι αισθάνεστε εσείς καλύτερο. Εάν διαπιστώσετε ότι ένα ολόσωμο δεν σας κολακεύει στην περιοχή του στήθους γιατί σας πιέζει, δοκιμάστε ένα μεγαλύτερο νούμερο ή αλλιώς δοκιμάστε ένα τανκίνι.

Βήμα 2

Οι ρυθμιζόμενες τιράντες, που διαθέτουν πολλές σειρές μαγιό της Amoena, προσδίδουν ιδαίτερο look στο μαγιό σας σε μεγάλο βαθμό.

Βήμα 3

Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα με αυτό. Η Amoena διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.