ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ COMFORT+

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ COMFORT+

Οι προθέσεις ολικής και μερικής μαστεκτομής της Amoena προσφέρουν συμμετρία, υποστήριξη και αυτοπεποίθηση και πολλές από αυτές διαθέτουν επιπροσθέτως την πατενταρισμένη μας τεχνολογία Comfort+.

Η κατανόηση της Amoena για τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών μετά την επέμβαση, μας ενέπνευσε να ενσωματώσουμε το πατενταρισμένο υλικό για εξισορρόπηση της θερμοκρασίας στις προθέσεις μας. Η τεχνολογία Comfort+ στην ουσία απορροφά, αποθηκεύει και απελευθερώνει την περίσσεια θερμότητα για να διατηρήσει μια ιδανική θερμοκρασία στο σώμα της γυναίκας – έχοντας σαν αποτέλεσμα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης από την πρόθεση.

Υπεροχή στην άνεση

Η Amoena ενσωμάτωσε την τεχνολογία Comfort+ στις προθέσεις ώστε να συμβάλει στην εξισορρόπηση της θερμοκρασίας – νικώντας τη θερμότητα που δημιουργείτε μεταξύ του στήθους και της πρόθεσης. Θα βρείτε την συγκεκριμένη τεχνολογία σε όλες στις σειρές Contact, Energy, Natura και Balance.

Υποκινούμενη από την πολύ θετική ανταπόκριση χιλιάδων γυναικών που χρησιμοποίησαν προθέσεις με Comfort+, η Amoena ενσωμάτωσε την τεχνολογία και σε ορισμένες σειρές στηθόδεσμων για ελάττωση της θερμότητας όπου η γυναίκα τείνει να παρατηρεί περισσότερη εφίδρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο. Οι προθέσεις της Amoena με Comfort+ σας προσφέρουν αυτό ακριβώς, διαθέτοντας αξεπέραστη ποιότητα και απόλυτη αίσθηση άνεσης.

 

Τεχνολογία Outlast®


Η τεχνολογία Outlast® είναι σήμα κατατεθέν της Outlast Technologies Inc. Η τεχνολογία Outlast αρχικά αναπτύχθηκε για λογαριασμό της NASA για να προστατεύει τους αστροναύτες από ακραίες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Σήμερα, η τεχνολογία Outlast προσφέρει άνεση σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο και έχει τιμηθεί με τη σφραγίδα έγκρισης “Certified Space Technology”.

 

 

Η τεχνολογία Outlast, σας προσφέρει άνεση απορροφώντας την περίσσεια θερμότητα όταν δεν τη χρειάζεστε και την ελευθερώνει όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

  • Περισσότερη άνεση
  • Λιγότερη υπερθέρμανση
  • Λιγότερο κρύο
  • Λιγότερη εφίδρωση
  • Ενεργή ρύθμιση της θερμοκρασίας

Η ευαισθησία του καθενός στις αλλαγές της θερμοκρασίας είναι διαφορετική, δηλαδή ο καθένας κρυώνει ή ζεσταίνεται με διαφορετικό ρυθμό: άλλοι πιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά. Εάν η φυσιολογική θερμοκρασία μας ξεφύγει μόλις κατά 1 βαθμό κελσίου ενδεχομένως να πάσχουμε από υποθερμία ή πυρετό. Εδώ συμβάλλουν τα προϊόντα με τεχνολογία Outlast. Ελαττώνουν τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και επηρεάζουν αποτελεσματικά το επίπεδο που αισθανόμαστε άνετα. Η ρύθμιση είναι ισορροπημένη, καθώς υπάρχει λιγότερη εφίδρωση και λιγότερο κρύο. Δεν αισθάνεστε ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο, αισθάνεστε απλά ιδανικά.