ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

Για τις γυναίκες που επιθυμούν μια ιδιαίτερα ελαφριά πρόθεση, σχεδιάσαμε την πρόθεση Natura Xtra Light. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί χρειάζομαι μια ιδιαίτερα ελαφριά πρόθεση;

Μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά την επέμβαση στο στήθος είναι να αντικαταστήσουν το βάρος του μαστού που έχει αφαιρεθεί με μια πρόθεση και παράλληλα να διατηρήσουν σωστή ευθυγράμμιση των ώμων και καλή γενική στάση του σώματος, ιδιαίτερα εάν παρουσιάσουν λεμφοίδημα, οστεοπόρωση ή πόνο στον αυχένα και τον ώμο.

Η πρόθεση Natura Xtra Light είναι η πιο ελαφριά πρόθεση της Amoena. Για την ακρίβεια, είναι 40% ελαφρύτερη από τους υπάρχοντες τύπους σιλικόνης ίδιου σχήματος και μεγέθους, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του πόνου στους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη.

Σε τι διαφέρει η Natura Xtra Light από τις άλλες προθέσεις;

Εφαρμογή

Η πρόθεση Natura Xtra Light εφαρμόζει άνετα στη θήκη του μετεγχειριτικού στηθόδεσμου, για μια φυσική αίσθηση του σώματος.

Φόρμα

Μερικές από τις ελαφριές προθέσεις, που είναι διαθέσιμες στην αγορά, δεν διατηρούν το σχήμα τους όταν τοποθετούνται στη θήκη του στηθόδεσμου. Η πρόθεση Natura Xtra Light διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό 2 στρώσεων σιλικόνης, που επιτρέπει στην πρόθεση να στέκεται στη θέση της μέσα στον στηθόδεσμο.

Αίσθηση

Τα μοναδικά οφέλη της τεχνολογίας Comfort+ για εξισορρόπηση της θερμοκρασίας ενσωματωμένα στην InTouch μαλακή σιλικόνη επιτρέπουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα, με αποτέλεσμα λιγότερη εφίδρωση.